«Побудь зі мною в тиші». Під такою назвою відбулась духовна година, організована літературно-мистецьким клубом «Палітра».

«Побудь зі мною в тиші». Під такою назвою відбулась духовна година, організована літературно-мистецьким клубом «Палітра». Бувають такі події в житті країни, нації, які стають найтяжчим випробуванням на міцність, на вірність, на силу любові і патріотизму для кожної людини. Здати тест на мужність і відвагу випало нам, українцям. Незчисленні втрати жахливої війни з одного боку – лякають, з іншого викликають неймовірної сили емоції, які у багатьох виливаються у поезії та музиці. Ця творчість надихає, змушує вірити у Перемогу, дає сили витримувати все жахіття війни.
Ольга Ковпак – голова клубу «Палітра» розповіла про емоції та відчуття, які сьогодні переживає кожен українець та прочитала свої віршовані рядки, присвячені Україні, нашим захисникам, волонтерам. Членкині клубу «Палітра»: Руслана Ставнічук, Неля Івчук, Олена Свистун, Людмила Трус, декламували свої вірші на тему війни в Україні і кожен поділився своїми хвилюваннями за рідних, друзів, які живуть під щоденними обстрілами на Півдні та Сході нашої держави.
Ніна Лавренюк, Неля Кулик, Любов Ніколаєва розповіли про багатостраждальну історію України, яка переросла в сьогоднішню війну.
Дягілева Тетяна - гостя заходу, яка вимушена була переїхати з міста Харкова, прочитала свої вірші українською мовою, присвячені своєму місту, подіям в Україні. Тетяна Павлівна висловила слова подяки нашій громаді за тепле ставлення до людей, які були змушені залишити свої домівки.
Захід пройшов в духовній, дружній атмосфері.

/Files/images/палі1.jpg/Files/images/палі3.jpg/Files/images/палі2.jpg /Files/images/палі10.jpg/Files/images/палі5.jpg/Files/images/палі7.jpg/Files/images/палі6.jpg/Files/images/палі9.jpg/Files/images/палі8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 13

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.