Презентація творчості Альони Радецької

В рамках Національного тижня читання поезії «Ріки незмінно течуть додому» в бібліотеці відбулася презентація творчості «Серцемовлення» Альони Радецької.

Альона поєднує роботу одразу у декількох закладах обласного центру. Вона є методисткою медіа-інформаційного відділу Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтв, бібліотекарем відділу краєзнавства Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки , членкинею Національної спілки журналістів України, секретарем Хмельницької обласної організації Національної спілки письменників України. Молода, талановита поетеса, якій пощастило отримати Президентську стипендію.

Захід пройшов у формі діалогу із поеткою, яка розповіла про себе, поділилась планами на майбутнє, говорила про роль книги в житті людини. Авторка читала свої вірші, які справді захоплюють та передають стан душі поетки. Серед тем – і воєнне сьогодення та бажання якнайшвидшої Перемоги України.

Присутні отримали естетичну насолоду від спілкування з молодою, талановитою, перспективною поеткою.

На захід завітали члени клубів «Палітра» та «Веселка», працівники сільських бібліотек, студенти Деражнянського центру професійної освіти, любителі поезії.

На згадку Альона Радецька подарувала бібліотеці свої збірочки із теплими побажаннями та автографом.

Щиро дякуємо Альоні за надзвичайно цікаву, теплу, змістовну зустріч.

Чекаємо на нові зустрічі.

Кiлькiсть переглядiв: 8

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.